Vår!

Nu känns det verkligen att det år vår. Visserligen så blåste det ändå lite kallt när jag var ute på min första längre promenad på ett par veckor men oj så solen värmer. Nästan all is var borta från havet också så vattnet låg öppet utom allra längst in mot kajen och promenadstråket. Såg dock inga knipor. Vet inte om de redan hade varit i farten idag eller om de inte har kommit än så de enda fåglar som gjorde sin närvaro känd var en skata, en liten talgoxe som kom och sjöng också så jag några måsar som guppade ute på vattnet. Ni må tro att jag egentligen hade lite lust alls att gå in alls men man måster ju hem och äta något med. Till middag kanske man kan äta något lättare men lunchen klarar jag inte att hoppa över. Hur som helst så ska jag försöka jobba den här veckan även om magen inte är helt bra än fast det kan ju tydligen ta sin lilla tid innan man blir av med viruset också fast det går ju över förr eller senare i alla fall.
Man får göra vad man kan men sedan så kanske det är lättare att åka på sådana där saker så här på vår/vintern när snön töar och fler bakterier åker runt. Det är dock bara den lilla teorin som jag har.
Hur som haver så verkar jag i alla fall ha fått igång mitt Sims 3 igen. Den här gången vill jag inte säga för mycket. Hade väldiga problem förut med att det inte gick att spara & spelet åt upp mina sparfiler. Provade installera om expansionen jag misstänkte krånglade och då fungerade det både att spara och att skicka simmarna på resa igen.
Fast jag vill inte säga för mycket den här gången innan jag provat mer. Kan alltid hoppas på att problemen är lösta i alla fall fast en sak jag tycker är märklig är att jag bara har orginalfilerna i min savesmapp, alltså varken backupfilen eller legacyfilen(trorts att jag har Destination Världen).
Har dock ingen aning om detta har spelat någon roll..men vad som är mer troligt är att jag inte kan registera spelet på EA pga det enlgit deras uppgifter redan ska finnas registerat på ett annat konto. ändå är jag så gott som säker på att jag alltid bara haft ett konto på EAs server så det hela ter sig ju väldigt märkligt
Visserligen har jag ju spelet på två datorer men på den andra funkar det prickfritt, utan som helst krångel och skulle det konflikta med varandra så skulle det väl inte funka med de andra expansionerna eller orginalspelet heller eller tänker jag tokigt nu ?
Hur som helst är jag ju själaglad om jag fått det att fungera här hemma igen utan problem.För man blir inte lite fusterad när man får börja om hela tiden :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0