Tjenamoss

 
 
Först vill jag börja med en varning.
Någon har tydligen lyckats med att hacka sin in på min privata mejl. I alla fall så tog jag bort alla felaktiga leveransrapoorter &bytte genast ut lösenordet.Tänkte höra om någon mer råkat ut för samma sak nyligen?
Hur som haver har jag en bra nyhet att kmoma med. Peppar , peppar ta i trä så verkar mitt Sims 3 äntligen fungera igen. Måste bara fixa ett nytt serienummer till Destination världen så jag kan registrera det hos EA sedan kan Verona&Scot få åka på lite föräldraledighet då de fått sin bebis. Hoppsan, sa jag för mycket nu ? Verona har fått sin efterläntade examen i konst och jag har byggt ett nytt litet hus åt dem.

Litet hus var det ja, eller det kanske inte blev så litet. och då är jag inte ens klar än.Det ser i alla fall inte så stort ut invändigt och utvändigt är det kanske när jag tänker efter närmare mer likt en ombyggd ladugård men det ligger völ lite tiden med sådana.
Våning ett vardagsrum,badrum,köksovrum och barnkammare
Plan 2 är inslänge bara sparsamt inredd men tanken är magirum,galleri,badrum ett större sovrum(gästrum eller att de flyttar upp sitt sovrum hit sedan) samt två minsdre sovrum med tillhörande klädförvaring.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0