Hejsan svejsan på er!

Hallojsan på er alla där ute.
Jag borde kanske vänta med att skriva här tills Verona har tagit sin examen i konst men jag kan inte hålla mig. Anledningen är att jag tror jag fått Sims 3 att fungera som det ska igen. Hur jag har burit mig åt ?
Jag sparar var 10-15 minut också har jag sparat och startat om spelet några gånger. Åtminstone så var det så jag lyckades lösa det igår och då gick det ju vägen.Har numera bara ett problem med ett felaktigt serienummer som ska lösas fast jag får väl lov att ringa supporten men de har ju hjälpt mig förut.Så det kändes bra igår när jag spelade och det fungerade att spara. Tror det är minst tredje gången jag försöker nu och än så länge verkar det som sagt ha gått bra *hålla tummarna* dför att det ska fungera idag med.
Hur som helst så är jag supernöjd med båda Veronas hus med. Gillade ju huset hon flyttade in i när hon började på universitetet så pass mycket att jag kopierade ritningen till hennes vanliga boende.
 
 
Här är det charmiga huset hon har valt att hyra varje gång hitills när hon är på besök på universitetet.Jag gillade planlösningen så mycket att jag valde att kopiera den till hennes vanliga boende med fast det finns en skillnad.
 
Hon har inte tid att sköta någon stor trädgård när hon ska plugga, umås med vänner, pussa på Soct(hennes kille) och utforska omgivningarna på universitetet men hon fick ändå en liten framför huset
Hemma har hon en stor trädgård och delvis vldvuxen tomt.
 
Det är av den här anledningen tror jag som man ska vara försiktig när man är ute på nätet. Man vet aldrig vem som sitter i andra änden men inte visste jag att självaste liemannen surfar runt på de elektroniska vågorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0