Morgonstund

Hejsan svejsan på alla er glada bubblare där ute.
Ja hej på alla er andra med som råkat snubbla in här.
Vad jag gör just nu ?
Den frågan kan jag i alla fall besvara. Sitter och äter frukost. Även om jag aldrig varit någon större frukostfantast måste jag ändå få i mig något i början av dagen.Likaså måste jag få i mig lunchen annars får jag ont i huvudet. Middagen är inte lika viktig fast jag försöker hålla på rutinerna men ibland händer det ju såklart att det blir något lite lättare på kvällen. Det beror helt enkelt på om jag har någon matlust eller om jag fastnat i något projekt ibland och glömt av tiden. För det händer..i alla fall om jag spelar eller sitter och skriver,
Nej det var det om detta. Hur Meeko mår?
Han mår prima. För er som inte sett det än så har jag blivit hambo med en liten svart/vit hamsterkille.
När jag klev upp så var han vaken och som alltid får jag ett skratt när jag synar hans bur på morgonsidan. Spånet låg omkringspritt och toalettasken(den nya i hårplast) var såklart tom. Tror han älskar att göra det nästan enbart i protest faktiskt men den andra asken har han ju gnagt på. Ska prova köpa hem lite sand åt honom och se om det fungerar bättre. För även om spånet är lättare at sopa upp så vill jag att han går på toa idet andra hörnet, inte där han känner för att göra det just nu(bredvid huset). Nog för att jag kan byta på honom när han sover men bäst vore det ju om han inte valde det trånga hörnet från början.
Fast det blir nog ingen promenad ner på djurbutiken idag(det regnar) så det blir att göra bort en del andra små ärenden istället. Annars händer det faktiskt inte så mycket men det är skönt att få ta det lungt också efter helgen.
Nog för att jag för det mesta träffar systerns barn då jag är hos päronen nästan varje helg faktiskt men det blir ändå väldigt intensivt och ibland mer än vad mitt huvud klarar av. Hur som haver så känns det alright igen idag men jag ska nog varva ner ändå och göra så lite som möjligt och drica mycket vatten för även om det är mulet så är det sådär varmt i luften,.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0