Lee Harvey

För er som inte känner till det så bestämde jag mig för att skapa en ny sim. Igen. Jag har ju några stycken nu som jag mest spelar och som jag kommit att gilla mer :)
Tänkte först göra en som var rena motsatsen till hur det annars brukar bli och jag gav honom lite andra egenskaper än vanligt. Ändå så verkar det som om Lee nu blivit ännu ett av mina normala fall. även om han till vissa andra delar skiljer sig från de övriga.
Hur allt detta kommer sig ?
Jo jag hade ju tänkt att han skulle få en hund eftersom han jobbar som polis men det fanns ingen som var lämplig. Utan istället hittade han ett sött litet föl som fick komma hem till honom. Dessutom verkar han road av att sköta om och ta hand om henne så jag bestämde mig för att hon fick stanna när jag såg hur bra det passar ihop. Hade väldiga problem dock att komma på ett bra namn men till sist så fanns det där och nu heter det lilla stoet Indian Mirage.
En sak har jag dock bestämt mig för och det är att han kommer att få fokusera på henne och på jobbet först och främst :). Vidare får jag väl försöka lära känna honom och se om han gillar trädgårdsarbete lika myckrt. Ingen av de simmar jag har gjort tidigare har giillat det, även om de så haft gröna fingrar som egenskap. Så jag undrar verkligen hur man bär sig åt för att få dem att tycka det är roligt. Också tycker jag att de borde kunna bo i lägenheter / korridorer även utanför universitetet utsn att man ska behöva fuska för att göra det alternativet möjligt. Funderar nämligen på att göra ännu ett par simmar och en av dem tänkte jag skulle få bo i lägenhet till att börja med. Får se om jag kan lösa det på något sätt. Jo nu kom jag på ett..man kan ju skaffa rumskompisar men då får man väl tilldela dem separata dörrar för att uppnå idén . Fast det kanske ändå är det bästa sättet att ordna lägenehter eller radhus på.Jo annars brukar ju mina simmar bli rätt bortskämda typer men nu ska jag verkligen försöka att bygga minimalistiskt den här gången så får vi se hur det går. Sedan måste jag ta och klura över familjen Hernandez. Just nu har de ett stort vräkigt hus . De har ju trots allt tre barn men stort och vräkigt känns inte alls som deras stil egentligen. Tror mer de vill ha något litet, rymligt  men ändå smidigt som fungerar bra för allihopa. Det medger jag kan bli en liten utmaning att få till på ett bra sätt. Omöjligt ska det väl ändå inte vara men det tåls att skissa lite på ritningar. Just nu kanske huset de bor i passar dem rätt bra ändå med tanke på att barnen är små men sedan måste jag helt klart göra något åt det. Tror att Lee däremot trivs rätt bra i sitt hus. Det kanske inte är väldens största men det är i alla fall på två plan och innehåller allt som en sim kan tänkas behöva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0