Hallojsan på er!

 
 
Nu har det gått en vecka sedan ni hörde något från mig senast.
Tror det slår alla rekord i på hur lång tid jag inte skrivit ett inlägg men det beror på att jag har fått semester. Sitter just nu i soffan och ser på fotbolls Vm då jag inte ägnar mig åt att nysa.
Mjo jag är förkyld igen. Typiskt mig.
Fast jag passar på att bli lite bortskämd då jag är hos päronen såklart :). Meeko är också här och han gör det han oftast gör så här dags, sover en liten lur. Själv så vilade jag några timmar tidigare. Annars så har jag varit social och ägnat tiden åt några av alla mina småprojekt. Med andra ord har jag inte hunnit sitta framför skärmen så mycket. Fast nu kände jag att jag hade lite ork över för att ta mig hit trots allt. Så nu vet ni vad jag pysslar med om jag inte skriver här så ofta som jag kanske gör annars.
Sedan lovar jag att ni kommer att få se något fint väldigt snart. Tänker inte avslöja för mycket än.Dessutyom så har jag ju saknat att ha min lilla OMalley hemma :).. det är som så tomt där på databordet.
Har dock lärt mig min läxa nu. jag ska inte låta min lilla rackare till tvättbjörn i plast stå i närheten av någon modellhäst i fortsättningen, det kan han glömma!
Min lilla hamster har fått snusa på den ena av dem på avstånd men han var mestadels intresserad av att gnaga så nej jag ska inte utsätta dem för honom heller men det vore ju typiskt om han kom åt eftersom han är döpt efter en viss tvättbjörn :).Visste ju faktiskt inte att namnet skulle passa honom så här bra som det faktiskt har visat sig göra :)
Sedan finns det mycket jag inte vet.Som att får skulle vara så keliga. Har ju berättat om de 18 tackorna tidigare men nu har jag hunnit hälsa på dem ett par gånger till och jag har nog fått några nya ulliga bekantskaper. Två av dem måste man dessutom finta bort för att komma ifrån, annars står de och tittar efter en ända tills man försvunnit ur deras synfält. Det är roligt :). Nog för att jag har hälsat på får tidigare men definitivt så har jag inte stött på några som de här två. Kan tänkas att jag tycker om att gosa lite extra med dem också eftersom jag saknar syrrans vovve men det bjussar jag dem faktiskt på. man kan helt klart undra över vad ett får kan tänka på när man möter deras blick.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0