Familjen Hemingway

Egentligen hade jag inte alls någon vidare lust attbörja om efter det att Sims 3 kraschade förrra gången. Eller ja det kraschar ju inte utan det envisas med att bli felkoder när jag ska spara.Så jag får stänga ner, starta om datorn och börja om. Nu hade jag i alla fall varit lite smart senaste gången det betedde sig på det viset. Så jag behövde inte börja om helt från början men det kändes ju ändå drygt när man hade kommit så långt. Nåja jag bestämde mig i alla fall för att än en gång ta tjuren vid hornen och göra om familjen Hemigngway eftersom jag ju var så nöjd med dem innan allt hände.
Nu är jag sakta på väg igen och den här gången tror jag faktiskt jag kan lyckas utan att få upp felkoderna. Jag måste bara komma ihåg att spara var femte minut också får jag bara spela ett begränsat antal timmar sedan måste jag spara, avsluta spelet och starta om datorn. Nåja det fungerar ju i alla fall, än så länge. Fast en sak är då säker och jag tar inte ut något i förskott den här gången. Det vågar jag helt enkelt inte efter allt krångel som varit. Nu har i alla fall Cassie fått tillbaka sin gård, hon och Albert har flyttat ihop också har  det lilla fölet Crimson Tide tillkommit till familjen.Känner jag Hemingways rätt så kommer han att bli väldigtt, väldigt bortskämd.
Har dessutom beslutat mig, efter mycket funderande på att ge Sims 4 en chans när det kommer ut i höst. Jag vet att jag sagt tidigare att simmarna sett plastiga ut på vissa bilder och det står jag för men samtidigt så tycker jag att de ser mycket mer levande ut på en del andra. Så det vore ju dumt att avfärda det helt och hållet innan man ens har provat. Det borde ju jag veta, sådana fördommar jag hade mot trean i början när det just hadee  kommit ut, jag till och med avinstallerade ju det från datorn och nu är jag ändå fast :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0