Nu är VM slut

På ett sätt är det tråkigt att VM är slut för den här gången. Samtidigt så finns det ju även andra sporter som man kan titta på men lite tomt blir det ändå utan fotbollen på kvällarna. Nåja man får tid över till annat. Tyckte finalen igår var bra men det kändes snöpligt på något sätt när Tyskarna fick in bollen i förlägningen. Argentina hade ju också satt bollen i mål men det dömdes offside.Så det var lite tudelat men och andra sidan är det ju inte dåligt att komma två heller .Absolut inte utan det är tvärtom bra det också Hade de inte varit ett bra lag hade de aldrig tagit sig så lång och som Messi lirar fotboll!
Sedan tror jag att de tappade mycket när Di Maria blev skadad men nu ska vi glädjas åt silvret istället och gratta Tyskland till deras fjärde guld och holländarna till bronset. Det som ändå lär bli mest ihågkommet från det här VM;et är väl annars värdlandets totala kollaps som om något bevisar att störst inte alltid behöver vara bäst. Det är ju också något som vi har sett mycket av i det här mästerskapet, att även små nationer kan lyckas.
Såg dessutom en bra film på kanal ett medbla Mmaggie Smith, Lavendelflickorna hette den.
Annars flyter det på som vanligt här. Meeko fick smaka en liten bit vattenmelon för första gången och jodå den drogs in i huset väldigt kvickt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0