Hjulkul

Sådär. Nu har Meeko fått ett nytt hjul installerat i buren.
Hittade inget på 20 cm som ska vara minimått för guldhamster men nästan. Maxstorleken de hade i butiken på just den här modellen var 18 och när jag satt in det så visade det sig faktiskt vara precis vad som får plats i buren. Fast det är ett problem som återstår. Det ska ju kunna snurra utan att fästet gör också det. På mitt gamla lilla sitter det en bricka som stoppar upp detta, tror de missat den konstruktionen på det här. Nåja mamma har satt dit en pappbit nu i alla fall som funkar tillfälligt som stopp. Hur det kommer att gå när Meeko kommer ut och ska börja gå runt i det får vi se. Annars får man väl hitta på en mer permanent lösning. Det är dock klart att jag hoppas att det ska fungera så man slipper klura på det men problem är väl till för att lösas ?
Annars så kämpar jag mot förkylningen som verkligen är av den segare sorten men igår orkade jag pyssla lite med syrrans ena tös och gjorde några halsband. Det är bra att hitta pärlor som blivit kvar i sin burk efter tidigare omgångar. Har ett par till på gång också men först måste jag beställa mer pärlor eftersom ena färgen tog slut också måste jag hämta lås till dem hemma.
Dessutom så håller jag på att rita en sak. Vem vet jag kanske lägger upp den här sedan när jag fått den klar.
Så lite saker har jag på gång trots att krafterna inte är på topp än men det känns faktiskt bra att kunna göra något annat också än att bara tänka på förkylning hela tiden. Sedan känns det nästan bättre att sitta uppe med så man slipper att näsan slammar igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0