Hamstermys


 
Igår kväll satt jag och Meeko i fotöljen framför tvn och bara mös.
Tror det är första gången han har varit så lugn när han fått komma upp. Inte för att jag tror han ser speciellt mycket men han sitter och snusar en hel del också tittar han intresserat mot rutan så något litet kanske flimrar förbi. Det är väl kanske därför animal planet heter som den kanalen gör. Idag har han tagit det desto lugnare och sovit större delen fast han har fått lite grönt och varit ute på en runda i bollen. Kanske att han får komma upp och mysa lite senare om han kommer ut. Annars ska man ju undvika att väcka de små liven. Brukar passa på att ta upp honom om han går ut för att göra något annat så som att fylla på skafferiet, dricka eller göra behoven.
Sedan fick jag inte mindre än två nospussar idag då jag och papsen var ute på promenad. Träffade en liten Stella som tydligen gillade mig och ville leka eller så var hon bara allmänt kelen av sig. Saknar det där med hund må ni tro. Kanske extra mycket en sådan här gång också. Fast just nu har jag ju Meeko att pyssla om men man vet ju aldrig hur det blir framöver...helt klart är i alla fall att man känner sig mycket gladare & positivare i djurens närhet.
 
 
Hos syster är det full fart på årets kattungar. Tre stycken blev det men idag  när vi hälsade på passade de på att ta igen sig lite. Två grå honor + en randig hane blev det. Hade jag inte varit allergiker själv hade jag ju som sagt inte tvekat men nu får jag nöja mig med ett par timmars samvaro med de små liven innan min näsa säger ifrån, även fast jag tar medicin. Vi hade katt när jag var liten, ändå blev det så här. Nåja jag får vara glad som tål andra djur i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0