Verona

 
 
 
Hon ser verkligen ut att bli ett helt kapitel för sig min sim Verona. Åtminstone om man ser till hennes lite trassliga relationer men kanske beror det på att hon har svårt att lita på folk. Vad det beror på vet jag inte riktigt.
Först dejtade hon väderlekspresentatören men hon tyckte nog att han blev lite tråkig eftersom hon träffade Samir i Egypten men där funkade det inte heller på grund av hans barn och gissa vem hon har träffat nu. Jo Youssefs dubbelgångare. Tur verkligen att de inte bor i samma kvarter hon och Maya för det skulle bli väldigt rörigt.
Mitt i allt det här börjar hon i alla fall få till en vardag hemmavid och hon har satt igång att tillverka elexir. Det är ju inte för inte som hon pysslar med trollkonst heller utan hon har fått ett magirum på övre plan i huset. Så hon ska kunna öva upp sina färdigheter. Vidare så går det riktigt bra för henne annars med. Hon har kommit på att man faktiskt kan tjäna ihop en del simdaler på att samla föremål och sälja. Roligare att vara ute och resa en del innan hon kommer att skaffa jobb. Föresten är det inte ett jobb att vara upptäckare eller ännu mer kanske att vara häxa kanske kan räknas som ett arbete. Vad vet jag ?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0