Presenterar stolt

Nu måste jag lägga in några bilder på de sista hästarna in till stuteriet. I alla fall är tanken det. Jag kanske inte har så många hästar i samlingen men jag vill kunna ha lite nära relation till var och en av dem om man nu kan ha det till en modellhäst. Visst känns det lite kluvet att det inte blir fler men nu har jag en del jag kan vara riktigt stolt över att kunna visa upp så då känner jag att jag kan nöja mig med det.Har faktiskt varken ekonomin och ännu mindre platsen för fler.De tar ändå över hela lägenheten nära på*skratt*.
Man kan inte missa att jag gillar hästar i varje fall :)
Så nu tänkte jag lägga ner lite mer tid på de jag väl har och forma Stuteri Norrskenet fullt ut.
Här är utan tvekan stllets nya stolthet. En riktig eyecatcher är han, hingsten Willoghbys Riverdance.
 
Får se vad som händer med denna lilla skapelse.På något sätt gillar jag den precis som den är och på ett annat sätt vill jag göra om den. Framtiden får utvisa vad som händer.
 
Sist men inte minst ja. jag föll som en fura för den här lilla ponnykillen :) Kanske inte helt otippat för han är verkligen underbar. Hade ju tänkt använda honom eller den övre till en enhörning men det känns synd att förstöra honom så nej han blir kvar precis som han är.Har dock ingen aning om ras eller namn än så ni får gärna komma med förslag fast jag funderar om han ska få vara en liten mini -connemara ändå..även fast modellen kanske är mer welsh men connemara har jag ju i stallet så :).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0