Morsning!

Nu så är äntligen vintern här.
Det säger nog inte bara jag utan också min ena sim tycks uppskatta snön.
I alla fall så försökte hon sig på att åka skridskor igår , fast det såg lite ut som hon flaxade omkring. Jag ska väl och andra sidan inte säga så mycket heller. Förra vintern lyckades jag ju få ett blåmärke efter att ha ordnat en plankstek då jag körde in i sargen. Aj, nu vet jag hur ont det gör och hur hockeyspelarna känner sig men de har i alla fall skydd, det hade inte jag.  
 
Hur som haver så har det äntligen kommit både snö och kyla. Just idag är det dock lite väl kallt för att gå ut och jag är faktiskt glad som kan hålla mig inne då termometern visar på -18 grader.
Hade eventuellt tänkt gå med panten sedan och handla lite men nu får jag se hur det blir.Vill ju inte gärna dra på mig någon ny förkylning heller då jag fortfarande inte är riktigt kvitt flunsan sedan i julas än. I stort sett är jag bra men jag har snuva kvar och hostar upp slem då &då.
Nej inte så trevligt ämne jag vet så därför byter vi. Hur många var det som såg handbollen igår ?
Tyckte grabbarna spelade riktigt bra stundtals. Kan de bara hålla ihop det så tror jag det kommer att bli ett riktigt roligt mästerskap för vår del :)Dessutom så tyckte jag att det var riktigt roligt att få se avtackningsmatchen för Bengt Johansson med.
Vem minns inte alla de framgångarna med "Bengan boys" som laget kallades då, Sedan var det riktigt roligt att se Thomas Svensson i målet. Snacka om att  kunna konservera formen och ett par räddningar höll verkligen fortfarande elitklass.
Dessutom så var inte Löfgrens sälimitation så dålig den heller eller spelet från Ljubomir "Den flygande köttbullen" Vranjes.De där takterna sitter fortfarande i och det är härligt att beskåda det.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0