Panik

God morgon på er alla.
Ibland är det ltie motigt att kliva upp på morgonen när det fortfarande är mörkt ute och man kanske bara vill dra upp täckte och somna om.
Fast det är skönt att komma igång med förstås. Det är något som jag verkligen behöver idag. Tror dock att jag börjar få rätsida på mitt Sims nu äntligen trots en till krasch och ett försvunnet kvarter. Startade upp ett nytt istället och det fungerar att spara som så något måste ha klatrat i spelfilerna för det andra :/ helt klart.Nåja familjerna ligger ju i alla fall kvar där de ska i sin mapp som tur är. Det blir dock lite jobb att göra om allt jag hade hunnit på Verona men jag får ta en bit i taget &försöka komma ihåg att spara oftare utifall att något skulle hända. Började i alla fall samla lite simdaler igen åt henne igår :) så det känns väl inte enbart dåligt även om jag får träna upp alla hennes färdigheter igen. Hur som helst så hittade hon ett till husdjur i Egypten.Så nu har hon en falk som heter Kraken i väntan på att hon ska kunna köpa katterna. Vet att namnet kanske låter lite udda men jag lånade in det från Harry Potter.För den som inte vet så är Krake egentligen en husalv.Därför passar det så bra in i familjen sedan när katterna kommer på plats igen.Får se om hon ska adoptera eller om jag gör ett par åt henne.
Hur som helst är jag i alla fall glad att jag inte hade byggt något eget hus åt henne utan bara gjorde om ett redan befintligt så det var ganska lätt att göra om det.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0