Morgonstund

Då är man tillbaka i vardagen igen, eller ja något så när. Vaknade kanske lite för tidigt idag men då hinner jag och andra sidan få bort lite påsar från golvet. Fast det är ju ingen brådska nu så här när jag inte har någon sysselsättning heller att gå till. Hur det känns ?
Lite märkligt tror jag men samtidigt bra för nu kan jag koncentrera mig på de bitar som verkligen är viktiga för mig. På tal om bitar så hade Meeko slaktat ytterligare en toarulle. Sedan tycks han tro att han ska bädda bo nedanför hjulet helt plötsligt och inte inne i huset, nåja får försöka övertala honom att flytta in i det senare igen.Den där hamstern har helt klart sina egna idéer men speciellt praktiska är de helt klart inte men det får han väl komma på själv också. Annars så lär jag bara ta det lugnt idag och fortsätta jobba på ominstallationen av Sims 3. Dessutom så upptäckte jag att jag måste köpa tandkräm också eftersom den jag hade har torkat ihop helt. Inte ens Denivitien jag hade i badrumskåpet fungerade eftersom den också hade torkat. Typiskt säger jag bara men då får det helt enkelt bli en promenad neröver sedan. Är ändå i behov av en ny stekspade också. Fast det är just sådana där småsaker man kan upptäcka när man kommer tillbaka igen. Det är tur i de här fallen att man inte har så långt ner på stan så att man kan fixa vissa saker på en gång men samtidigt så är det ändå svårt att hitta motivationen för att gå ut och promenera. Även om det finns grönområden så är staden inte alls lika lockande som naturen är ute hos päronen. Nåja jag får försöka jobba på att hitta den helt enkelt så jag inte bara blir sittandes.
Nej nu har jag uppdaterat nog om läget för dagen. Ska försöka äta frukost, få på mig något annat än pyjamasen och plocka undan lite saker från golvet som sagt innan det blir dags för en liten promenad i regnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0