Vaknat

Jodå nu så har man vaknat till liv igen.
Lyckades ju i alla fall komma i säng i tid igår. Annars brukar jag ha den lilla ovanan att det kan bli först vid 11-tiden. Nu var klockan inte mer än tio innan jag nattade. Fast det var ju klart , det fanns inte så mycket att se på TV så det var liksom lika bra att göra kväll.
Innan dess så satt jag och växlade mellan kanalerna samtidigt som jag satt och spelade lite vid datorn. Idag ska jag nog försöka göra den där dörren klar och inte bara säga det utan faktiskt ta mig någonstans. Det kan passa bra med ett hobbyprojekt nu då det verkar bli grått väder idag med. Ni vet sådär regnigt att man bara har lust att dra upp täcket och somna om.
Men man lär ju ska ta sig ner på jobbet en stund på förmiddagen i alla fall och försöka jobba lite :)
Det ska nog gå vägen i alla fall men det ser ut att bli en lugn dag annars utan att så mycket spännande kommer att ske. Men det är ju rätt skönt så med , att kunna ta det lite lugnare vissa dagar.
Fast det kanske blir så att vädret knappast inspirerar till det just nu heller, tror att jag är en vädermänniska rätt mycket faktiskt.
Just det nu höll jag ju på att glömma..Verona och Scot adopterade ett till husdjur igår. Först tänkte jag att de skulle låta bli eftersom hästen ifråga var åldring men jag kunde inte motstå henne.
 
Uppenbarligen så klarade inte Verona det heller utan de två blev bästisar på en gång, hon och Isolde.Så nu består hushållet Maguire av tre människor,tre katter och en häst.
Så nu känner jag mig inspirerad till att lägga ner lite mer på spelandet igen och så lär det bli :) 
Verona önskade sig ju dessutom ett nytt hus men det vete tusan om jag har lust att flytta runt dem en massa fast samtidigt så är det ju kul att bygga och de kanske skulle behöva ett stall för två hästar faktiskt :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0