Liksom lite ljusare

Äntligen så börjar det likna något i min hall. Nu har jag bara en garderob kvar att frigöra från tapet. Tänkte roa mig med det idag när jag kommer hem. Ser det som ännu lite mer terapijobb men det är perfekt att göra medan datorn står på genomskanning. Lyckats få in en besvärlig hijacker som jag måste försöka få bort men det var tydligen lättare sagt än gjort. Tror dock att jag har hittat ett bra malwareprogram som ska kunna rensa bort alla skräpfiler så jag blir kvitt den. Fast jag fattar inte hur den har kunnat komma in heller. Varken Avast eller Window Defender har ju reagerat på den :/
Provat med allt annars..nollställt alla inställningar för webbläsarna, rensat listan över installerade program och ändå poppar den där förbaskade sökmotorn upp när jag går in på internet :/
Det är väl egentligen inte fel heller att få datorn grundligt rensad men hur vet man vilka program man egentligen kan lita på ? Enligt ett annat hade jag 200 infektioner men där var man tvungen att betala för att kunna rensa och jag har inte på långa vägar hittat lika många än med det jag slutligen valde men det rensar i alla fall bort markerade problemfiler efter omstart.
Så jag får väl rensa i omgångar helt enkelt men än har den inte hittat infektionen som ger mig mest problem. Just därför ska jag sätta den på en fullständig sökning och låta den gå klart sedan.
Nu vet ni lite av vad jag roar mig med idag :)
Annars så ska jag bara ta det lungt , försöka bli klar  med Shamrocks två täcken också kanske jag sätter mig och skissar lite.Allra först blir det dock en promenad i det fina vädret också ska jag göra bort några ärenden på stan  innan det är dags att landa för lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0