Ibland..

Får man bli lite fundersam ibland ?
Bra. Jag har tydligen förlagt min arbetskniv. Eller så kanske den har blivit rädd för mig och gjort myteri. Har sökt efter den ett par dagar nu men den är ändå lika mycket borta för det.Så många ställen tycker jag inte att det finns som den skulle kunna ha hamnat på men tydligen så finns det fler än vad jag trodde.
Nåja får fortsätta leta och hitta något annat att skrapa av limmet med så länge. Tar ju dessutom en liten bit i taget så att det inte ska bli för mycket på en gång.Hur som helst så började jag på ett projekt förrgår. Att måla om min ena modellhäst men jag fick slut på färg Perfekt tyckte jag för då kunde jag ju göra ett besök på Panduro som nyss har öppnat här.Av alla farliga butiker tror jag att det måste vara det farligaste stället. Jag var faktiskt glad att jag bara var ute efter en bestämd sak, eller nja jag köpte ju tunt läderband till ett halsband jag ska göra med men två saker räckte. Hade kunnat gå omkring där bland sakerna i några timmar lungt.De hade dessutom jättefina små tygbitar som skulle passa perfekt till textilier i dockhuset så nu måste jag lägga på ett kål med det i helgen och jobba undan lite så det kommer någon vart.Har kanske medvetet inte jobbat så mycket med det den sista tiden men jag vill ha dit en mellanvägg uppe innan jag gör något mer helst. Försöker ju att ta rum för rum, ändå känns det som om man får göra lite överallt för att det ska bli klart någon gång.Fast jag tror att det som är kvar till största delen egentligen är att inreda. Vill ju göra möblerna själv helst men det lutar ändå åt att jag har köpt in det mesta hitills..så det kanske är bättre att fortsätta så ...jag menar man kan ju ändra på sakerna man köper till med.
Fast det kanske är bättre att göra så än att det ska stå stilla.Det blir ju dessutom ändå så att man får göra en bit i taget där med, allt går inte att göra klart på en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0