Hallojsan

Hejsan svejsan och god eftermiddag på er alla.
Fast det känns inte som klockan är över halv tre ännu. Det måste bero på det strålande vädret helt klart. Passade på att ta mig en promenad i solen innan jobbet med fast då hade det inte hunnit med att komma någon värme i luften än. Morgnarna kan med andra ord fortfarande vara lite sådär småkyliga men vad gör det när solen skiner och naturen visar sig från sin allra bästa sida annars? Dessutom passar jag ju på att ta till vara på den här tiden innan lövsprickningen kommer igång på allvar och snuveländet kommer att börja. Dock så är det väl alla pollenallergikers vardag. Kan alltid försöka trösta mig med att mina besvär i alla fall brukar vara av den mer lindriga sorten men det blir ändå en massa atjoon. Fast det är väl därför man får ta vara på just tiden innan mer och supa i sig all frisk luft som går.
Funderade en stund dock innan jag till sist bestämde mig för att ändå ta med mig kameran imorse.Hade ju lite annat i väskan med eftersom Meeko&Flit inte kunde hålla sig utan ställde till med en liten olycka igår. Eller om jag ska kalla den för liten..de skadade min fina OMalley så nu är han på väg till veterinären och de där två odågorna sitter långt borta från alla modellhästarna i fortsättningen.
 
Skrakarna låg och guppade på vattenytan i solskenet.Såg tre stycken, ett par och den här ensamma hanen som låg på behörigt avstånd från de andra två.
Tyckte den här skrattmåsen såg lite frågande ut när jag kom gåendes. Den var i alla fall väldigt orädd då den simmade runt och letade efter mat i vattenbrynet
Ibland är det fint att försöka fånga de där magiska miljöbilderna. Det kan faktiskt bli rätt fint 
resultat med sprängsten och vatten också.
På andra sidan låg den första måsens kompis och njöt av lugnet tror jag. I alla fall såg det ut som så där den
flöt runt på vattnet. När den fick syn på mig blev den dock rädd och flög en bit men bara för att landa mitt i solen på några stenblock längre bort.
Hade större lust att stanna ute idag faktiskt än att gå in men det är fördelen med att sluta vid lunch.
Dessutom så har jag ägnat lite tid åt att synka min wiee classic handkontroll så nu kan jag lungt nörda både Mario och Donkeykong...nej samla bananer och hoppa på svampar var det ju jg skulle hålla mig till.
Perfekt bisyssla om jag inte har något pyssel på G medan Sims 3 laddar upp. Vågar inte ta ut något i förskott heller men jag tror efter många om och men att jag har fått det att fungera på datorns andra admin användare. Konstigt nog...fast det verkar som det är Vista som är boven i dramaet men nu är jag så less på allt krångel hit och dit så jag vill helst försöka köra på utan att behöva intallera ett nytt operrativsystem även om det vore det bästa.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess

Superfina bilder! :) Kram

2014-05-08 @ 10:47:32
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0