Hej!

Hejsan på er alla glada människor där ute.
Idag så skiner solen men imorse var det faktiskt så kallt när jag skulle gå på jobbet att det fick bli både vantar och långkalsonger under jeansen. Nog för att det var ett par plusgrader i luften fortfarande men kylan känns ändå på ett annat sätt när det går mot höst och solen värmer inte alls lika mycket som på sommaren.
Fast det är rätt så behagligt ute ändå tycker jag och luften blir som klarare på något sätt. Dessutom är det ju så fint när träden får sina höstfärger. Om hösten har någon nackdel så får jag väl lov att säga mörkret som lägger sig men samtidigt är det ju mysigt när man kan tända värmeljus och krypa upp i soffan framför någon bra serie eller film. Eller varför inte läsa en god bok. Helt klart så finns det mycket nog ändå som man kan göra och det är väl så att varje årstid har sina för och nackdelar.Det mesta beror nog faktiskt på hur man väljer att se på väderväxlingarna.Så när höstmörkret lägger sig kanske det i själva verket är dags att börja tänka ljusa tankar istället för mörka och deprimerande ?
Idag ska jag i alla fall sysselsätta mig med att både lägga in tvätten från igår, styla klart lite ponnysar för att ev kolla om jag kan sälja några också måste jag dra en sväng med dammsugaren. Sedan kanske det får bli sortering av kort också ska jag spela Sims 3.
Skapade en ny familj igår som jag till sist blev väldigt nöjd med men jag hann aldrig med att börja bygga på deras hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0