Ursäkta mig

Förlåt om jag trampar någon på tårna nu så här tidigt på morgonkvisten.
Känner bara att jag måste få fundera över hur vissa tänker som.
Tror ni att jag är en nybörjare på MSP som ni lätt kan lura av gubben.Fick följande fråga igen nu på morgonkvisten i ett meddelande: Vill du bli VIP?
Mitt svar på den frågan är som alltid: NEJ tack.
De flesta som frågar det är bara ute efter att lura av folk logininfon så att de kan hacka sig in på andras konton & gå in och förstöra för andra,Tror faktiskt aldrig att jag hört om någon som varit ärlig och haft goda avsikter med det.
Så ni kan rapportera folk som skickar sådana frågor med gott samvete, det gör i alla fall jag. Skulle aldrig riskera Connie på ett sådant sätt. Speciellt inte när jag slitit länge för att nå dit jag är med henne idag.För det vore verkligen att riskera att mycket slängs bort och då prata rjag inte bara om fame eller starcoins.
Vidare så hör jag också till den skaran som tycker att VIP har blivit onödigt dyrt och det behövdes långt ifrån ett till svindyrt paket :/
Även om det säkert blir billigare i längden med dessa paket så tror jag inte att det verkligen är så många som har råd till dem och det känns på något sätt fel när man börjar ta betalt av barn då inte direktreklam ens är tillåtet.
Dessutom så undrar jag varför man inte kan tjäna diamanter på andra sätt än att bara köpa utan allt ska tydligen kretsa kring pengar.Om man nu inte kan driva sidan utan VIP så varför inte sänka priset så att fler kan ha råd istället för att göra det dyrare samtidigt som sidan laggar mer ?
Det får åtminstone inte jag att gå ihop riktigt utan det är också enav orsakerna till att jag inte är inne fullt lika mycket nu som jag varit tidigare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0