Simsat värre

Igår så sysselsatte jag mig med att spela lite Sims 3 igen.
Naturligtvis gjorde jag även andra saker mellan varven men först så tänkte jag bara bygga ett litet hus åt Connie :P
Just ja det glömde jag att säga min nyaste Sim i kvarteret heter Connie McCollough. Visst kan det hända att hon påminner om mig i vissa avseenden då hon är både konstnärlig &älskar djur men det blir lätt så att man omedvetet gör simmar som liknar en själv eller personer som man skulle kunna tänka sig att umgås med *skratt*.
Det var bara det att det där lilla huset blev större än vad jag först hade tänkt mig..fast det är ändå ingen lyxvilla.
Dessutom så delar hon huset med katten Wicca. Ja alla häxor av självaktning bör ha åtminstone en katt. Sedan stod jag lite i valet och kvalet på hur jag skulle göra men till sist så fick hon även ett stall med fyra boxar på tomten. Fast bara två är upptagna än så länge av hennes egna hästat, quarterhingstarna Custer och Gravity.
Jag lovar jag ska ta lite screenshots sedan så ni får se :)
Fast jag är åtminstone väldigt nöjd fast det återstår en hel del jobb med trädgården, hagen och ridbanan.
Annars så ska jag försöka röja lite idag också ska jag ha lilla julafton &hämta ut ett väldigt efterlängtat paket innan jag gör två av mina andra killar resklara.
Om höstvädret är med på noterna blir det kanske lite fotografering sedan men det får jag allt lov att se. Tänker inte ta ut de nya modellerna om de bläser i varje fall den saken är klar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0