She's all that

I veckan som varit såg jag att det gick en film på TV som jag redan hade sett några gånger nämligen She's all that men eftersom det inte var så mycket annat att se så tänkte jag tja varför inte igen då den fortfarande är en bra film. Den börjar ju att ha några år på nacken och den är full av allt som jag både ogillar och gillar nämligen schablonartade roller.
Ni vet den där snygga killen,prinsessan också tönten. Tyvärr är det något som jag känner igen lite allt för väl från dagens samhälle.
För media matar ständigt ut en bild av att man egentligen inte duger som man är och varför ska så mycket av fokuset hela tiden hamna på ytan. För vem bryr sig i slutänden om hur man ser ut?
Det handlar väl snarare om vad som finns på insidan och hur man är som person eller ?
Tycker det är en rätt så viktig fråga också att ställa sig. Visst vet jag hur annorlunda jag skulle se ut med smink och linser men frågan är ju för vems skull det egentligen skulle vara ?
Vill man snygga till sig innan man ska gå ut är den en sak men till vardags, varför gör man det egentligen då ?
Jag tycker att det mer verkar som att en del sminkar sig för att de är rädda att visa vem de egentligen är också går de och gömmer sig själva bakom en fasad, en mask.Eller så kanske det hela handlar om grupptryck och en sorts rädsla för att inte våga skilja sig från mängden.
Vet inte riktigt var den där känslan bottnar i faktiskt men jag kan bara utgå från mig själv och mina egna tankar och erfarenheter på området. Dessutom så är vi ju alla olika och även om jag samtidigt alltid har varit blyg av mig på ett sätt så är jag väldigt självsäker på ett annat och jag skulle aldrig kunna tämka mig att göra mgi till bara för att en annan person ska bli nöjd. Inte då det är emot mina principer för jag har aldrig varit intresserad av att gömma mig, eller att börja sminka mig för att alla andra tjejer i klassen gjorde det när jag gick i skolan.
Visst händer det att jag har mina  funderingar ibland, det tror jag alla har men när det kommer till kritan så ska man väl ändå kunna vara nöjd med sig själv för den man är och inte hela tiden försöka sträva efter något som någon annan vill att man ska vara ?
Nej nog funderat på den saken nu. Idag ska jag jobba med renoveringen och försöka ådstadkomma något så badrummet blir klart. Sedan är det köket som gäller , måste bara hitta något som jag kan ha till golv där.
Sedan har jag köpt ett par rullar mönstetejp som jag tänker använda i det stora sovrummet på övervåningen. Visst blir det en del knåp att få ihop just mönstret men det är inget som avskräcker mig. Har ju lagt både klinker och trägolv med hjälp av små mini-glasspinnar så då klarar jag nog det mesta i alla fall när det gäller att pyssla och vara kreativ. Dessutom så tror jag att jag ar kommit på ett sätt som jag ska kunna göra mattor på. Fast det kan vi återkomma till sedan. Fick ju hem mina två modelltinkrar igår så jag satt hela kvällen och  riktigt njöt av dem. Det är faktiskt första gången jag egentligen gör det men de blev så otroligt fina. Tyvärr så såg inte vädret ut att bli så bra imorse så ingen av dem kom med för fotografering i helgen , men nu har solen tittat fram igen. Lite typiskt nog men jag får tro att det bra vädret  håller i sig ett tag till.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0