När blir ett nej ett NEJ

Det är en fråga som tåls att funderas över en hel del.
Fastän jag har sagt åt folk flera gånger så fortsätter ändå vänförfrågningarna på MSP att ramla in. Ibland kan jag sitta där med 20 förfrågningar på en dag och jag kan helt enkelt inte bli vän med alla.Inte sällan så händer det dessutom att de kommer från folk som jag redan nekat förfrågan från en gång. Så jag undrar helt enkelt bara vad man ska göra för att folk ska förstå ?
Vissa skriver till och med att man är snobbig och elak för att man nekar men varför ska man vara vänner med sådana ?
Eller varför ska man vara vänner med sådana som tjatar om presenter fast man tydligt har sagt ifrån.Dessutom är det också fortfarande många som pratar om att dela gubbe trots att man inte får det enligt reglerna.
Sedan så förstår jag inte varför vissa säger att reglerna på sidan är barnsliga. Visst kan jag tycka att det är lite konstigt att man inte kan skriva vissa ord men man måste också förstå att det finns orsaker bakom detta.Vissa ord kan till exempel ha flera betydelser, låta snarlikt som något annat eller betyda något helt annat på ett annat språk.
Så då är det enklare att förbjuda alla fula ord helt enkelt än att göra undantag. För jag kan inte tycka det ser så trevligt ut när folk bråkar eller svär i chattrummen.
Vidare så finns ju reglerna där för att alla ska kunna trivas egentligen och inte behöva få dåliga erfarenheter av nätet. Vissa påstår dessutom att det finns en åldersgräns på sidan men jag har läst igenom alla avtal och kan inte hitta någon. Vet att det fanns en förut men den tog de bort och istället står det formulerat om en rekommendation.
Det är dock inte samma som att man MÅSTE vara inom en viss åldersgrupp för att få spela. Såg ett exempel på det häromdagen i ett av chattrummen. En lite äldre kille var inloggad och genast sa en tjej att hon skulle anmäla honom. För vad egentligen ?
Håller man sig bara till reglerna så borde det inte vara något egentligt problem utan folk av vairerande åldergrupper ska väl kunna prata med varandra och umgås eller är folk idag så fixerade och låsta ?
Trist tycker jag i sådana fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0