Simmar runt

Pysslade lite med en del annat samtidigt men det är väldigt lätt att det blir så medan spelet laddar.Man kan minst sagt säga att jag simmade runt igår.Är verkligen jättenöjd så här långt med både Connie, hennes hus och djuren.
I går så tog hon steget och adopterade en till katt, en unge som heter Merlin. Jag tror att han och Wicca blev vänner på en gång, kanske inte första dagen men väl den andra.
Så nu leker de som synes på bilden och jag tror att Wicca helt enkelt har adopterat honom :P i alla fall så verkar det  som så.
Dessutom så är Wicca en riktig myskatt som gärna vill bli kramad.Det visade sig då Connie lyfte upp henne också hoppade hon upp i Yyves knä när han satt i soffan för att bli klappad.Yyves är föresten och hälsar på :) för tillfället och nu har han och Connie tagit steget att bli på G. Igår var han så ordentlig att han till och med började städa hos henne*skratt*.Också går trädgårdsköteln framåt och nu finns det både äppelträd + vinrankor i den.
Sedan var hon tvungen att skaffa ett hönshus med men hon glömde att ta in äggen så det blev kycklingar istället!
Funderar just nu på om hon ska få skaffa en till katt, en liten hund eller kanske en häst.
 
 
 Vidare gjorde jag ett mönster igår till tapeterna och jag kan bara säga att jag blev toknöjd.
Det blev så bra att jag måste sätta mig sedan idag och göra fler mönster med djuriska teman eller vad tycker ni, blev det inte fint?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0