Morgon på er!

God morgon på er alla glada Bubblare och hejsan till er andra med.
Idag skiner solen här men det är kallt i luften och ligger frost på marken men det har inte kommit någon snö än. Fast det börjar nog bli dags snart att plocka fram skidorna eller vad tror ni?
Än så länge går det i alla fall att behålla träningsskorna på fötterna men det hördes av billjuden att det börjar bli halt.
Hur som helst så hörde jag inget hummande från humlegården men väl ett svirrande ljud uppe i ett träd när jag tog mig till jobbet. Blev tvungen att stanna och titta. Mycket riktigt, där satt en liten flock med sidensvansar.Undrar verkligen om de kan hitta något ätbart här nu.För av vad man kan se syntes inte ett bär på grenarna.
Fast man får väl ändå tro att de gör det eftersom de nu valt att komma hit.
Annars roade jag mig för fullt igår. Blev en liten matta tillverkad på vävramen också jobbade jag lite med att fixa julklappar. Gillar att vara ute i god tid så slipper man ju all stress som ändå kommer sedan veckan före jul.Klart är att idag ska jag i alla fall spela Sims. Måste ju ordna med Connies trädgård men ni ska se vad fint hon och Wicca har fått det. Får se om Yyves trivs lika bra när han kmomer för att hälsa på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0