Morgon på er!

God morgon på er alla.
Nu ska jag berätta en sak som kanske är lite lustig.
Det är inte så ofta jag handlar kläder det måste påpekas men ett tag nu hade jag sett en snygg tröja i skyltfönstret på Kappahl.
Igår bestämde jag mig för att gå in och prova den , sagt och gjort.
Blev lite tveksam först när jag såg att den bara fanns på barnavdelningen. Det var evigheter sedan jag tittade där. Gick över till vuxendelen men den tröja som fanns där och som var i ungefär samma modell var mycket dyrare.Gick tillbaka och provade en 170s och den passade perfekt så jag slog till.Hittade dessutom en snygg schal och en thsirt med ett örnhuvud på, naturlgitvis på herravdelningen.Så nu tror jag att jag har uppfyllt min shoppingkvot på kläder för ett tag.Fast jag begriper inte för mitt liv varför så gott som alla tshirtar, skjortor m.m på damsidan ska vara figursydda. Kan de inte göra raka vanliga modeller också ?För jag törs lova att det inte är alla som vill ha tajta figurslimmade kläder som sitter som ormskinn.Också undrar jag varför det finns så många stylingprogram där folk där folk blir uppsnyggade? Visst ibland är det rätt underhållande att se dem men jag undrar hur många av dem behåller sin nya stil...och man ska väl ändå vara nöjd med den man  själv är?
Inte behöva görs om sig för att man ska passa in i någon annans mall. För det är inte ett dugg konstigt att fler unga mår dåligt heller med tanke på att media ständigt matar ut en bild av den perfekta människan fast sanningen är ju den att de allra flesta av de där bilderna är retuscherade.Varför inte visa orginalen istället och faktiskt visa hur äkta människor ser ut utan vare sig retuschering eller flera lager av smink?
Dessutom så har jag så gott som bestämt mig nu. Var in och kikade på ett par Dr Martens igår. De är visserligen inte billiga så det får nog bli efter jul men det lutar verkligen åt att det blir ett par sådana svarta. För jag är så in i..less på den billigare sortens kängor med fuskläder som spricker bara efter en säsong &för att man faktiskt rör på foten.Jag menar nog ska en bra känga hålla för normalt slitage ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0