God morgon på er!

Nu är det morgon igen.
Tänkt vilken tur man har som får vakna och skåda en ny dag som randas. Speciellt måste jag erkänna att jag njuter av det där bleka ljuset som speglar sig på himlen och färgar molnen i rosa.
Det är underbart.
Men att betrakta sådana små saker är det nog inte så många som tänker på i dagens stressade samhälle där så mycket fokus ligger på egot och prestationen. Nå hur det än må vara så satt jag hela kvällen igår med Sims.Fast andra skulle kalla mig nörd så ser jag mig själv inte som en. Visst kan jag snöa in på spel eller det jag gör ibland men jag kan också koppla bort allt sådant och jag sitter inte uppe hela nätterna igenom. Hur som helst så måste jag säga att jag blev väldigt nöjd. Nu börjar Connie komma till rätta i sitt nya hus tillsammans med katterna Wicca &Merlin(som hon adopterat).
Hon kunde göra sin första äppelskörd också plockade hon både in ägg och skördade honung. Dessutom fick familjen två nya tillskott i form av corgin Sookie och hästen Cherokee.Så nu kommer hon inte ha någon brist på saker att göra. Undrar allt vad Yyves kommer att säga nästa gång han hälsar på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0