Glad

I dag känner jag mig glad.
Brukar inte titta på besökstatestiken så ofta faktiskt men igår såg jag att grafen hade gått upp. Roligt om fler hittat hit.
Fast det är väl just därför jag försöker ha lite olika kategorier och ämnen som jag skriver om.Så att fler ska tycka att bloggen är värd ett besök ändå.
Nåja det om detta. Lyckades bli färdig med Murdoch träns igår så nu kommer det snart en bild på honom när täcket är helt färdigt med Ska bara hitta något luddigt först som jag kan ha till kragen. Funderar på nosludd som man har på grimman till hästen. Någon som har några hyffsat rena över som ni inte kommer att använda?
Skriv ett litet mejl till mig i sådana fall på [email protected].
Dessutom är jag väldigt nöjd med en teckning som jag håller på med. Visade ju upp skissen här förut...men nu tror jag att jag har lyckats få till lite av fortsättningen på den med.Den är också ett exempel på hur motiven ibland plötsligt bara finnas där framför näthinnan.
Visserligen hade jag något att gå efter men jag har ändå arbetat fritt med den. Nu ska den bara färgläggas och igen så tror jag att det får bli med färgpennorna med eventuellt ifyllda linjer. Får se sedan hur den ser u för än så länge ser skissen lovande ut. Som vanlgit kommer det att bli en hel del jobb med detaljerna men och andra sidan känner jag att det är något man inte kan hoppa över heller.
Det får hellre ta lite tid att göra sakerna klara än att man ska ha för bråttomt och det blir fel.
Satt med Sims igår innan det kraschade och lyckades göra ett uthus med källare åt Logan&Connie.Så idag måste jag nog typiskt nog göra om alltihopa *suck*.Måste helt kalrt lära mig att spara oftare.
 
Hann i alla fall med att få en bra bild på familjens katt Wicca som är en tvättäkta
svart häxkatt.
 
Håller dock tummarna för att jag inte ska behöva bygga om det här eftersom det blev så mysigt.
Tanken är att de ska ha sin nektartillverkning där sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0