Anno 2013

Hejsan på er allihopa.
Idag känner jag för att skriva av mig angående läget i dagens Svergie.
Kanske för att min egen situation ser ut som den nu gör.
Vissa skulle säga att jag har det väldigt ordnat för mig men samtidigt så känns det inte som så då ovissheten om jobbet är stor. Ska faktiskt på möte med FK och min arbetsanpassare sedan idag vid 13.00 så vi får se var det landar. Just nu känns det dock som att mina förhoppningar inte ligger så högt för situationen för mig ändras ju inte och det tror jag knappast att läget inom kommunen gör heller med alla dessa besparingar.
Jag kanske låter väldigt pessimistisk nu i mina tankar men det är svårt att tänka på något annat sätt.
Från början var ju tanken att hitta en anställningsform för att jag skulle kunna få bättre ekonomiskt men nu ser det alltså inte ut som att det kommer att skilja så mycket mellan det och en förtidspensionering.
Visst kan det bli långtråkigt att gå hemma med år efter år men samtidigt kan jag inte säga att det är något som jag egentligern vantrivs med utan jag är ju rätt så bra på att pyssla på med annat och jag skulle få massor av tid över att satsa på sådant som jag verkligen brinner för och känner intresse i.
Så jag vet inte riktigt hur jag ska tänka eller känna just nu men jag försöker i alla fall vara positiv även om det samtidigt inte är helt lätt alla gånger att hitta motivationen.
Fast nog om detta nu. Ikväll ser jag fram emot Hjem såklart också så ska jag spela Sims o se hur det kommer att gå för Connie.
Sedan har jag lyckats samla fame på MSP så jag har mindre än 50.000 kvar till att nå mitt mål.
Får se hur jag gör efter det.Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0