Stallet.se

Då var det snart färdigspelat på stallet.se.
Alla åren man varit med sedan starten är över den 31/5 och det är inte alls konstigt om det känns aningens kluvet.
Visst att sidan gått dåligt länge och att det varit mycket problem men man trodde ju ändå inte att det skulle gå så här illa faktiskt.
Har kunnat hålla mig ifrån att blogga om det men nu känner jag att någonting måste jag få säga.
Jag tror inte att enbart sidans ägare Egmont har varit problemet även om de haft det yttersta ansvaret. Nu tänker jag inte nämna några namn här, för att ingen ska behöva känna sig utpekad men jag kan säga att vissa personer som suttit/sitter i CREW inte direkt skött sina jobb utan både varit dryga&oförskämda mot oss övriga medlemmar.Dessutom har det känts som att man bara tagit in personer internt, ja ni vet vänners vänner och så vidare vilket har lett till att det var omöjligt för nya att komma in. I alla fall om man haft en egen åsikt och vågat säga ifrån när något börjat gå för långt med vissa saker.
Den lilla kontakt jag haft med SUPPORT har för det mesta varit bra men också där har meningarna varit delade om en del saker men nu tänker jag främst på en sak. Om sidan riktat sig mot barn i åldern 7-16 främst varför då tillåta allt snack om graviditeter,alkohol,bantning &sex?
Jag bara undrar och ställer mig väldigt frågande. Visst ska man få säga vad man vill då vi har yttrandefrihet i landet men har en sida regler&avtal där det står att sådana ämnen bör undvikas då ska man väl hålla sig till det?
Vet inte om jag är gammalmodig av mig men så tycker jag i alla fall och snälla låt barn få leka och vara just det barn.Vissa ämnen är man helt enkelt inte mogen att prata om innan 15 års ålder minst och visst jag kanske är lite trångsynt nu. Det kan finnas de som klarar av att prata om sådana ämnen tidigare med men jag tror ändå att den storra massan faktiskt inte gör det och allt ska man inte behöva bli matad med via nätet heller, dessutom är all sexuell kontakt förbjuden om man är under 15 år men var går egentligen gränsen?
Det är just sådana ämnen som man dessutom ska kunna prata privat med kompisar&föräldrar om, man behöver inte skylta med hela privatlivet och har man många sådana funderingar finns det gott om andra sidor att vara på om man inte vill gå till ungdomsmottagningen där det finns kunnig personal istället.
Fast nu är det bara som jag känner men funderingarna känns väldigt relevanta då jag sett liknande beteenden på fler sk "barnsidor". Gå ut i skogen och bygg kojor istället, passa på att vara barn medan ni kan ni kommer ändå att växa upp en vacker dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0