Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter helgen.
Det var verkligen underbart väder i Lördags så pappa och jag gjorde oss en långtur på skidor. Vi såg massor av spår men det enda vilda djur vi fick syn på var en domherre som släckte törsten genom att dricka ur åns iskalla vatten från en iskant där den satt.
Såklart hade jag inte kameran med mig men ni kan ju tänka er vilken fin syn det var så den stod vi och tittade på en lång stund.
Senare när vi kom tillbaka började jag få ont i huvudet och det utvecklade sig till ett migränanfall så jag kvicknade först till mot kvällningen men orkade inte gå in.
Mådde rätt bra på söndag fm och jag stökade på lite när jag kommit hem igen men kände av huvudet igen på kvällen så jag satt i soffan och såg på tv istället.
Nu idag känns det rätt okej så jag ska försöka vara online lite även om jag måste plocka undan de sista julsakerna och ställa fram påsken istället :)
Men jag är i alla fall hemma igen så jag lär vara inne mer även om det kan vara lite av och till men det beror på hur jag känner mig och om jag fastnar i något annat med som Sims 3 tex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0