Ikväll så..

Ikväll så gäller det.
Dags för finalen av melodifestivalen.
Har tittat på den i år med men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.
En del bra låtar som borde ha gått till final har i alla fall uppenbarligen inte gjort det men smaken är som baken, delad och egentligen är det väl en himla tur. Tänk vad trist det ändå skulle bli om alla tyckte samma sak och lika hela tiden.
Tror inte det skulle vara allt för muntert heller faktiskt och nej jag håller inte på Ulrik Munter, tyckte Martin Rolinskis låt var bättre och han hade en orginell scenshow med..men Ulrik är ju Ulrik med alla Svergies småtjejer.
Så de bidrag jag håller på ikväll är Yohio med sin orginella stl och State of Drama som också har en lite rockigare låt. Drama ja..får mig osökt att tänka på dramatik vilket leder mig min in på Sean Banan. Inte vet jag om det är osökt men jag har så svårt för honom verkligen. Det här är ingen totalsågning men jag fattar varför han inte får någon tjej om man säger så när han verkar vara sådär...eh uppskruvat barnslig som han är.Han kan säkert vara en go kille irl, det säger jag inget om men snälla...fast vad vet jag kan Irlandställa en sjungande kalon på scen och Ryssland få en hit med sjungande farmödrar&mormödrar vad är då inte möjligt ?
Men jag tycker det är lite trist nu när man verkar gå mer efter själva framträdandet och artisternas ego mer än att låtarna faktiskt ska ha ett lite mer meningsfullt innehåll i texterna.Det skulle inte skada om man återgick till det direkt och jag hoppas att scenen är kvar till den artist som ska upp efter Ralf Gyllenhammar så att den inte har brunnit upp.
Men Lousie Hoffsten kanske kan ta med sig brandkåren upp på scen som en extra säkerhetsåtgärd . Hon är ju dessutom den enda kvinnan i årets final och det är skamlit för det måste finnas många andra begåvade &talangfulla tjejer där ute.
Men nog om detta nu. Tänkte göra bort lite ärenden på stan men så tittade jag på termometern -20 grader så nu avvaktar jag lite istället och väntar tils det blir lite varmare om det nu tänker bli det.
Man kan ju hoppas i alla fall för det känns inte så lockande att ens gå en liten sväng i den kylan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0