Hejsan på er alla!

Brr så kallt det är idag med, det känns verkligen långt ifrån vår nu.
Åtminstone på morgnarna när man går ut.Då känns det snarare som att vintern är på väg tillbaka faktiskt men det äe väl ett typiskt aprilväder kan man säga, det är bara det att månaden inte hunnit bli det än.
Fast nu hade jag inte tänkt skriva någon längre analys av vädret idag utan jag ville säga varför ni kanske sett till mig mindre på msp.
Nej det finns inget skäl till oro än utan det beror helt enkelt delvis på att jag har börjat med Sims 3 och dessutom så tycker jag inte att det är så roligt heller att vara inne när sidan laggar så mycket som den har gjort på sistone . Dessutom tröttnar man också på folk som tjatar om presenter med mera för det finns faktiskt de som säger att de kollat in här på bloggen och sedan ändå tjatar på mig.Jag tycker att om man vill ha en sak som enbart kostar starcoins så får man spara till den själv och inte bara förvänta sig att få den saken av någon annan. För glöm inte bort, jag har också varit level 0 en gång och har fått arbeta för att komma mig upp, men jag har inte tjatat på folk.
För jag tror det att om man tjatar för mycket kommer folk bara att tröttna på en till sist och det vill man ju ändå inte eller hur ?
Dessutom vill jag också fråga er varför det är så många som är rädda för att rapportera om ni ser regelbrott på sidan? För när jag har pratat med mina vänner så säger de allra flesta av dem att de upplever precis samma sak.
Gör man bara en ärlig rapport finns det nämligen inget att oroa sig för , då är min erfarenhet den att support faktiskt brukar lyssna till sist även om det ibland kan ta tid men det är svårt för dem att hinna se allt som händer med men ibland tycker jag att de får lite väl mycket kritik.
Hoppas dock att debatten som vaknat till liv om internet -mobbning ska få fler att vakna till med, det var bara tragiskt att det skulle krävas en händelse som den i Örebro för att folk skulle börja prata om det öppet.
Visserligen är själva fenomenet knappast något nytt men det känns som om fler har öppnat ögonen nu för jag tror det krävs en stor förändring om vi ska få bukt med det här problemet men en sak är säker.
Bara för att man själv kanske har det tufft och jobbigt hemma så är inte det någon anledning till att man ska ha rätten att kränka någon annan!
För det är inte kul , om man nu lägger upp bilder på sig själv för att man vill dela med sig av bland vänner och vill att folk ska kunna se och kommentera att vissa skriver rena trakasserierna, I de allra flesta fall har inte heller de som skriver de här sakerna träffat personen de hackar på i verkliga livet. Om de nu gjorde det skulle de inte alls våga säga samma ord och därför tycker jag att IT-mobbning bara är fegt men fler måste säga ifrån och inte bara stå tysta vid sidan av och titta på!
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin blogg :)

Svar: man tackar så mkt :)
None None

2013-03-14 @ 14:20:56
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0