Hallojsan

Tänkte jag skulle skriva några snabba rader här idag med.
Hejsan på er alla Bubblare som återvänder dagligen för att läsa min blogg eller ja hej på er andra med som snubblat in här av någon annan anledning. Jag hade i alla fall verkligen ingen lust att gå ut idag när jag kollade på termometen och den visade -20 igen. Nej det är sådana dagar man borde få dra upp täcket och somna om.
Hur som helst var det bara att kliva upp, äta frukost och bylta på sig både halsduk osv.
Lyckades i alla fall undgå att frysa till en isbit på vägen ner men håller det sig så här idag och inte börjar snöa så är det perfekt väder för att jag ska kunna visa upp mitt ena projekt som står i frysen än så länge.
Blir ni nyfikna nu ? Jo, jag fick en liten idé och ville kolla hur bra det funkade så värmer inte solen upp allt för mycket så kommer det bilder sedan här idag.
Har några småprojekt på gång också varav ett till kanske blir klart sedan idag med så då ska jag lägga ut det här med , det mesta handlar bara om att jag ska bestämma mig för vilket av dem hag ska jobba med samt att jag inte har något annat som måste gå före och det är ju så här jag är , pysslig av mig.
Dessutom så har jag insett fördelarna med Sims 3 också och kommer att satsa på det nu (tur att det inte är lika många sidor med saker i alla falla att gå igenom) men jag kommer att hålla designandet igång såklart och jag hoppas kunna lägga ut bra saker när jag lärt mig hur det fungerar.
Så nu vet ni i alla fall lite av vad som händer här och jag tror att jag lyckats med att göra bort nästan alla måsten just nu och därför kan fokusera på projekten istället.
Dessutom så blev jag glad av kommentaren där det stod att min blogg var seriös och ja jag vill att folk ska få något tillbaka när de läser så därför skriver jag lite om andra saker som också intresserar mig men kan vara spännande att läsa om för andra med. Rent personligt tycker jag faktiskt att bloggar som bara innehåller bilder men ingen eller sparsamt med text om en sak kan bli rätt tråkiga att läsa i alla fall i längden.
Dessutom så delar jag bara med mig av saker som jag tycker känns rätt att dela med mig av och jag skriver inte saker som är självklara att man som människa behöver göra för att överleva så som att äta,gå på toaletten för sådant är så uppenbart att man måste helt enkelt så det tycker jag inte har någon relevans om jag skriver.
Om man inte gillar att läsa, vissa har sagt det att de tycker jag skriver för mycket här till exempel så behöver man ju inte läsa texten utan man kan bara kolla på bilderna eller så behöver man inte alls besöka bloggen för jag har faktiskt skrivit att jag tycker om att just skriva så det borde de ju känna till om de ger sig tid och kollar runt här lite inte sant ?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0