Trevlig midsommar!

I dag vill jag börja med att önska er alla glada Bubblare en trevlig midsommar också hoppas jag att ni har lika bra väder hos er som vi har här.Ja glad midsommar till alla er andra med som jag känner och inte.Strålande solsken & inte ett moln på himlen om jag tittar ut just nu. Det kan inte bli så mycket bättre tror jag.
Var ute nu en sväng på förmiddagen och skulle titta till mina odlingar i mammas rabatt då jag hörde ett fasligt kvitter i flugsnapparnas holk så jag tittade dit och såg hanen som flög in. Så det verkar inte bättre än att de är på gång med en andra kull. Vet ju inte förstås om det är samma hona eller om hanen fått tag i en ny fästmö men det verkar gå bra för dem i alla fall :)
Talgoxarna har fått ut sina ungar men blåmesen är fortfarande kvar. samt att jag fått rapport om häckande ladusvalor så det finns en hel del att hålla koll på i naturen så här års med.
Fast det är ju bara roligt förstås att komma ut och kunna slita sig från dataskärmen ett tag & dessutom är det ju inte så mycket heller att se på tv då det mestadels går en massa repriser.
Dessutom så har jag några saker på gång med men det kommer ni att få veta mer om sedan men nu vet ni vad jag gör när jag inte sitter här på några dagar eller syns till på MSP.
Fast det är väl så att sommaren är till för att man ska hinna njuta med innan hösten&mörkret kommer tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0