Somliga reaktioner

Idag tänkte jag skriva om en gammal sak som stått på min biografi på MSP som tydligen har väckt reaktioner igen. Helt utan anledning kan jag säga att en person, utan namn valt att hoppa på mig.
Jag menar inte att vara elak mot folk som har dyselexi etc för att jag vill att man ska kunna stava korrekt när man skriver till mig.
En av de jag pratat med allra mest på MSP förut har faktiskt det, men hon var väldigt öppen med det redan från början och talade om att hon ville bli bättre på att skriva.
Det jag fått nog av är istället alla som slarvskriver och inte verkar förstå stavning överhuvudtaget för jag tror inte att alla som missar ord eller gör fel har läs och skrivsvårigheter.
Snälla stavas med ä och inte med e och det är bara ett exempel på så kallat tonårsspråk som är vanligt förekommande.
Ibland kan man ju se tryckfel till och med i tidningar så det är inget konstigt tycker jag. Inte ens stavningskontroller kan ta bort alla slarvfel i världen jag vet Det är mänskligt att göra dem och det händer oss alla, även den som är bra på att skriva kan råka ut för grodor. Fast faktum är att jag sett nyare skolpapper med många stavfel utan att ens se markeringar för att det varit just stavfel.
Hur ska man då lära sig vad som är den korrekta stavningen av ord och vad som är fel ?
Är jag speciellt elak för att jag tycker så här ?
Då ber jag så mycket om ursäkt i sådana fall och jag vill inte såra någon i onödan eller göra någon annan ledsen Det var i alla fall inte min avsikt när jag skrev det där och det påpekar jag igen .
Hoppas att ni inte misstolkar den här texten för jag blir ledsen när jag får en viss stämpel på mig från andra som inte kan se vad deras ord gör mot mig.För jag blir ledsen över att bli kallad vissa saker och det har fått mig att seriöst fundera en gång till på att faktiskt lämna MSP. För att jag fått nog av folks sätt och elakheter men samtidigt så vill jag inte för MSP ska väl vara en sida att ha roligt på där ingen behöver känna sig ensam eller utanför?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sv; tack så jätte mycket :D

2013-06-11 @ 16:51:10
URL: http://mylittleponi.blogg.se
Postat av: Ellinor

Grymt fin blogg! Allt bra ida?? =)

Svar: Man tackar så mycket :) roligt att få någon fin kommentar ibland också och inte bara sådana som sårar en, visst kan man sitta och radera men orden finns ju ändå kvar i minnet men jo det rullar på :)
None None

2013-06-11 @ 19:39:37
URL: http://ellinorsollander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0