Modeoraklet Connie

Skulle knappas kalla mig för något modeorakel.
Det har snarare blivit så att jag avskyr att köpa kläder, mer än att jag tycker om det. Speciellt eftersom jag för det mesta är så kritisk och har så specifika önskemål.
Det är lite som när man ska köpa ett par nya träningsskor som också lätt kan förvandlas till mission impossible.
Nu hade jag åtminstone spanat in det nya somriga, marina modet Hamptons Republic på Kappahl och igår gick jag in där en sväng. Tänkte att det inte skulle skada att kolla i alla fall sedan jag kollat in kläderna på deras hemsida med.
Slutade med att när jag kom hem hade jag tre nya toppar i påsen vilket är högst ovanligt för att vara jag men nu slipper jag shoppa nya toppar i alla fall fast en som jag ville ha hade de inte så jag kanske får önska mig den när jag fyller år eller om jag kollar senare om de fått hem den.Behöver ett par nya längre shorts/piratbyxor men det kan vänta ett tag. Fast en sak har jag svårt att fatta när det gäller kläder, det kanske inte bara är jag som har det.
Varför ska de flesta tshirts/toppar som tillverkas för tjejer vara figursydda?, alla vill helt enkelt inte ha det itan långt ifrån och många tunikor som är snygga verkar vara gjorda för jättar :P alla är helt enkelt inte heller minst 1.70 långa modeller.
För er som är nyfikna på kläderna så kan ni kolla in dem via den här länken:
 
http://www.kappahl.se/category/estore/artiklar/dam/design_by/hampton_republic_27/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0