Hoppla hejsan

Hejsan på er alla glada MSP:are.
Ja hejsan på er andra som råkar läsa den här bloggen med såklart.
Vad händer en sådan här dag hos er då ?
Själv så tar jag det bara lungt och tänkte passa på att göra bort lite mer trista hushållssysslor men som ändå måste göras.
Sedan passar det bra eftersom det är lite ostabilt väder. Ni vet ena timmen sol för att i nästa vara mulet och sno kallt. Lite typiskt svenskt sommarväder med andra ord också blir det att se på Heart of Dixie ikväll såklart.Annars så ska jag börja förbereda ett lite större hobbyprojekt också längtar jag så efter ett par saker :) som är på g. Vad det är tänkte jag inte skriva här..det får ni se när allt är klart.
Fast det är ju roligt att ha en hel del saker på gång också, Dessutom ska jag starta upp Sims idag hade jag tänkt.Fastnade ju i annat igår men lyckades ändå göra lite omfärgningar på bland annat en soffa men jag har ett problem. Hur får man in de omfärgade sakerna i spelet ?
Fastän jag klonar objektet först med TSR Workshop , gör nya texturer och packar till Sims3package så kommer de inte in som alternativ i spelet& ingen sida accepterar heller att jag laddar upp dessa omfärgade Maxis föremål.
Vad gör jag för fel? Har ju sett andra som också gör så och de får det att fungera.
Nåja får försöka igen senare och se om jag lyckas bättre :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0