Hejsan på er

Idag tänkte jag logga in och göra bort lite måsten på MSP som att mata booniesarna. Hade tänkt logga in igår men hade annat för mig då det var midsommar och vi kom inte hem förrän klockan var för mycket. Satte mig och såg på lite tv istället innan jag gick och la mig, orkade inte ens sätta igång datorn.Idag har vädret satt käpparna i hjulet då det sett ut att bli åska men ännu har det inte börjat så därför passar jag på att gå in och göra bort en del saker.
Fast vill ni se några nya bilder från helgen får ni ge er till tåls tills imorgon kväll åtminstone när jag sitter på ett säkrare ställe oc kan lägga upp några av dem.
Så nu vet ni det, att bara för att jag inte är inne på MSP och svarar på era meddelanden betyder inte det att jag är bortrest eller så. Jag kanske bara har andra saker för mig helt enkelt och då ser jag till att jag svarar så snart jag kan istället.
Om jag av någon annan anledning blir frånvarande tex migrän eller något annat så försöker jag ändå att meddela när jag är tillbaka här för det är inte så ofta under ett sådant tillstånd som jag orkar kliva upp ur sängen ens och säga varför jag inte svarar just då.
Dessutom så händer det ibland att jag sitter och tittar på någon serie på TV bara för att jag har lust, en del bra serier går ju på dagtid just nu som till exempel Nashville.
Det hoppas jag att alla förstår, att det är så, dessutom har det inte varit så roligt på MSP på sistone med allt lagg och folk som skriver elaka saker både till mig och till andra i chattrummen.
Tycker faktiskt att det är rent ut sagt otrevligt och jag fattar inte hur det kan ha blivit så här.
Visst att support inte hinner se allt men kom igen nu sidan har ändå regler som är till för att följas. Förstår man dem inte kanske man måste be att någon vuxen förklarar dem på ett enklare sätt och väljer man ändå att skita i dem, fine då kanske man inte är mogen att vara på internet.
Fast det är bara min åsikt men det är så jag tycker, för bara pga att man kanske har det jobbigt själv hemma eller med kompisar så har man ju för den skull ingen rätt att vara taskig och ge sig på någon annan eller hur?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0