God morgon!

God morgon på er kära Bubblare.
Hejsan på alla er andra också såklart.
I dag hände något som inte brukar hända mig allt för ofta,tack och lov nämligen så råkade jag försova mig. Jag vet, det är livfarligt att tro att man bara ska ligga tio minuter till.
Hur som helst var det bara att kliva upp, få på sig kläderna och ila iväg.Gjorde ett medvetet skoval och jag verkligen älskar mina Runaways, det låter ju så fint när man går i dem men nog märktes det att jag inte gått i boots på länge nu.Ska definitivt börja använda dem mer.Hann inte ens få i mig någon frukost i brådskan men gick in på PB och köpte. Så saker & ting löser sig ändå alltid på något sätt. Nu är det i alla fall dags för sista rycket innan semestern på Fredag. Sedan är man ledig hela juli ut och får massor av tid över för alla projekt, stora som små.
Fast det finns något jag vill reagera på ellersnarare mot.Har sett en massa trådar i forumet på MSP där folk uttrycker sig negativit mot de som är höglevel. Har ni som gör så inte missat poängen med sidan ?
Dessutom så riskerar ni bara att bli avstängda själva om ni inte följer de regler som finns. Visst även jag kan tycka att supporten överreagerar vissa gånger men reglerna finns ändå där för att vi aööa ska kunna trivas ändå är det fler&fler som slutar pga rena trakasserierna och mobbningen.
Meningen med sidan är att man ska ha roligt och prata med vänner :) inte att man ska vara taskig &kalla varandra vissa saker som jag ser skrivna på sidan. Tänk er för, jag tror inte att ni själva vill bli kallade de här orden heller så varför då slänga ur sig dem och såra någon annan med sitt beteende för bakom varje figur på MSP eller bakom varje tangetbord finns en människa men det känns som många glömmer bort det när de häver ur sig vissa formuleringar.
Ni ska få se en sak här sedan som jag gjort klart..eller nästan. Kan inte bestämma mig men än så länge måste jag  säga att jag är väldigt nöjd. Snudd på att det kan vara en av de bästa teckningarna jag har gjort.
Så nu vet ni i alla fall vad det är :), hoppas att ni kommer att lämna lite kommentarer på den här sedan så jag får veta om det är någon idé att jag börjar lita på mig själv så jag eventuellt kan börja rita&sälja lite av det jag gör.
Tänker dock inte ta in några beställningar för att rita av kort och sådant eftersom det finns många andra som gör det bättre och jag har ju min egna tecknade stil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0