Nu ni..

Idag känner jag mig lite som en orm som håller på att ömsa skinn.
Fy vad det kliar på armarna men det är klart mycket bättre än solsvedan som jag hade tidigare. Det har visst hjälpt att smörja också men det brukar ju ta lite tid innan den lägger sig. Fast nu har de åtminstone börjat göra det och det känns skönt att det inte svider längre.
Annars passar jag på att njuta av det fina sommarvädret :) så jag kanske inte sitter vid datorn så mycket, eller jo det gör jag ju föresten men jag gör mer andra saker på den för tillfälle än att spela på MSP som sagt.
Har nog tappat intresset lite när det laggar som det gör men vill inte sluta helt heller på grund av alla guldkorn som fortfarande är kvar & boonisarna. Men vi får se vad som händer om det inte blir bättre för jag är rätt säker på att det är sidan som laggar då alla andra sidor går bra och jag kan inte se att det ska ha något med uppkopplingen att göra heller eftersom det segat på fler ställen där hastigheten är bra&jag är ju inte den enda som har problemet heller.
Skulle önska att supporten försökte göra något åt det om de nu vet om problemet för det har funnits där ett längre tag nu. Förut brukade det hjälpa att relogga ter att de bytt tema men nu gör det ju inte ens det längre.
Nej jag är inte gnällig heller, om man betalar för att få vissa funktioner på en sida då ska man kunna kräva att sidan åtminstone fungerar utan lagg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0