Hejsan hoppsan på er!

Hejsan alla glada Bubblare där ute!
Ja ett hej till alla er andra med som råkat snubbla in här av någon okänd anledning. I dag är det kalasdags här igen :) och verkligen kanonväder för det, snudd på så är det för varmt men då får man fly in istället så man kommer undan den värsta solen.
Man kan ju alltid jobba med något projekt av något slag. Som det jag har börjat på rätt nyligen till exempel. Jag renoverar ett gammalt dockhus. Bytt ut golven nere och målat väggarna. Väntar bara tills jag får hem mer färg så jag kan fortsätta med resten. För även om man inte leker med dockor längre så kan det vara fint att ha ett som tittskåp. Funderar eventuellt på om jag ska flytta upp badrummet till den lilla nedsänkningen uppe och låta det nuvarande badrummet bli ett till sovrum men då måste jag fixa en vägg mellan det och finrummet också kanske det blir tokigt om de måste gå igenom badrummet för att komma dit men jag vet inte ..känns ju lika tokigt att de måste gå igenom ett sovrum faktiskt så.Vi får se hur det blir...men jag tycker golven blev så mycket finare nere så metoden med små minglaspinnar tänker ag fortsätta med.
För även om det tar tid så blir det just så mycket finare + att jag ska byta tapet i alla rummen och sätta fast golvet uppe riktigt också.
Så det är det här jag roar mig med nu :) också spelar jag Sims såklart.
 

Kommentarer
Postat av: M

Hej, skulle du behöva möbler till dockskåpet? Har nämligen Lundby möbler hemma som är vintage och riktigt fina som passar ditt dockskåp :) Hör gärna av dig via min mejl ovanför.

2013-08-13 @ 22:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0