Eftersom

Eftersom jag inte skriver så mycket om MSP längre då jag spelar mindre på grund av lagget som gör sidan seg just nu så bestämde jag mig för att göra en till blogg.
Den nya bloggen handlar om Sims 3 så allt som tidigare legat under kategorin för Simplicity Designs kommer att hamna där i fortsättningen. Alla gamla inlägg i arkivet här ligger dock fortfarande kvar eftersom jag fortfarande kommer att skriva här när jag bloggar om foto& mina andra hobbyprojekt.
Vill ni veta adressen för att kunna ta del av spelandet eller få tips till ert eget så går det utmärkt för er att göra det om ni besöker: http://simsville.blogg.se/
Annars så blåser det väldigt mycket just nu och har gjort så ända sedan imorse, det blåser så att småfåglarna har problem att flyga. Inget vidare väder så vi fick ställa in den tänkta blåbärsplockningen. Får ta det en annan dag istället när vinden förhoppningsvis har mojnat lite.
Tänk dessutom att solsveda kan sitta i så här. Är ju några dagar sedan vi var ut men där jag brände mig mest är det fortfarande rött, fast det gör i alla fall inte ont längre utan är bara varmt på husen och jo jag smörjer med hydrokortison eller aloe vera så jag hoppas få rätsida på den snart.
Vill visa en bild som mamma fotade på mig faktiskt när vi var ute , normalt skulle jag inte lägga in den här men ni måste bara få se min fina klänning som jag formligen älskar.
 
Hade dessutom på mig jubileumssmycket jag köpte -Titanic 100 år. Tyckte det var väldigt passande att ha när vi var vid havet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0