Ibland

Ibland är jag faktiskt less på att vara mig själv.
I alla fall de gånger jag lyckas med konsten att dra på mig en förkylning.Det kan verka som jag fungerar lite som en tvättsvamp.
Är någon i min närhet det mnista förkyld nog tusan åker jag på det och då verkar det inte spela någon roll vad jag gör, jag åker på det i alla fall.
Jo och om någon undrar så ja, jag är förkyld igen.
Det jag tycker är värst änd är nog denna snuva som täpper igen så jag sitter faktiskt hellre uppe om jag orkar för det korkar igen mindre då.Fast det är fortfarande jobbigt att åka på än det ena , än det andra och inte verkar det spela någon roll heller om jag tillför C-vitamin, förkyld blir jag ändå.Funderat på om jag ska göra som björnarna och gå i ide över vintern men det blir nog lite svårt med maten och jobbet .
Så nu får jag se hur det blir imorgon, skulle ju till frissan men i värsta fall får jag ringa och avbeställa tiden för det är väl tveksamt om det blir något kalas till helgen när syrran fyller år.
I alla fall inte om jag är så här förkyld.
Nåja får försöka göra det jag orkar, skulle ändå städa idag också måste jag ta tag i Sims och se till att jag tar mig igenom åtminstone ena kategorin med tapeter och lägga in dem :) så ska jag få ut några exempel här sedan.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Det jag älskar mest, när det är kallt. Och man har städat och man har tråkigt. Och det finns inget på tv:n. Då är det riktigt mysigt med Sims. Bara öppna datan, och leva in i det!:)

2013-01-16 @ 20:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0