Framsteg

Jodå det går framåt med mitt Sims 2 så snart hoppas jag kunna vara tillbaka på banan igen. Håller just nu på med att ladda ner en massa saker så att jag ska kunna komma igång med spelandet & husbyggandet igen.
När jag hämtar saker så brukar jag ta lite i taget också går jag oftast igenom en kategori åt gången. Visst tar det kanske lite tid att göra på det sättet men jag tycker att man får en bättre översikt på sakerna på det viset.
Dessutom sorterar jag upp allt jag laddar ner i olika mappar tex kök,sovrum osv för då kan jag på det viset gå in och ta bort om det är någon fil som inte fungerar.
Det som tar mest tid att ta ner tror jag ändå blir tapeter&kläder men man får som sagt ta lite i taget.
Så till sist blir man ju färdig någon gång. Som tur är har jag sparat ritningarna på husen den här gången så jag vet hur jag ska börja bygga också har jag ju bilderna här på bloggen att gå efter med när jag ska börja med kvarteret igen.
Också skriver jag upp på papper vilka familjer jag ska ha med så då har jag ju i alla fall en grund att gå efter där med.
Dessutom ska jag ju jobba med att få kläderna som jag har börjat med klara också måste jag hitta en sida att ladda upp dem på så ni kommer att kunna hämta dem här sedan.
Fast fröst och främst idag ska jag göra bort ett litet ärende jag har, sedan ska jag börja plocka bort julen innan jag kan sätta mig vid datorn och börja lägga in tapeter och byggnadsobjekt.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Jag tycker det är mysigt att ta fram julen, men tvärtom när man ska börja plocka ner alla dessa saker. :/

Svar: Jo det är sant , är ju jobbigt att stöka bort allt med även om man inte har så mkt tar det ju tid
None None

2013-01-10 @ 14:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0