Ändringar på MSP

Är det någon mer än jag som har svårt för de senaste förändringarnasom gjorts på MSP ?Tycker absolut inte om varken de automatiska animeringarna i chattrummen eller det nya när man samlar sc&fame. Mynt som flyger överallt eller stjärnor som skapar ett mindre kaos.
Det känns som det kommer att lagga mer nu med alla nya saker som tillkommer och sega gjorde ju sidan tillräckligt mycket innan, tycker det vore mer vettigt att de hade fixat till det innan de kommer på en massa nya saker fast det är väl som vanligt.
Dessutom så tycker jag att de borde fråga medlemmarna mer innan de genomför några större förändringar för det går ju till exempel att ha en omröstning.Så svårt är det inte att fixa.
Sedan skulle jag bara vilja fråga vad ni tycker om de så kallade lekarna i forumet ?
Jag tycker att många av dem inte är ett dugg roliga utan bara är störande&jobbiga helt enkelt, vissa förstår jag faktiskt inte ens vad de går ut på.
Vidare tycker jag också att veckans tema kändes väldigt platt och faktiskt inte innehöll något som  var speciellt användbart,
Visserligen kul med ett nytt uppdrag och presenterna men det hade inte skadat att komma på ett par uppdrag till.
Nej nu ska jag inte bara klaga idag utan jag ska faktiskt ha lite trevligt med.
Ena systerdottern kommer kanske så då vi ska springa lite på stan och fika,köpt med mig lite kladdkaka hem.
Annars så går det framåt så sakteliga med Sims också , ska sätta igång och göra det riktigt klart sedan så jag kan börja bygga igen, måste bara fixa mer golv och tapeter men framför allt är det golv som fattas förutom det andra men sidan där jag brukar ladda ner har krånglat ltie så det är därför jag legat lite på latsidan med det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0