Poff

Så sa det imorse när jag skulle tända lampan i hallen.
Igen. Det var med andra ord långt ifrån första gången en lampa går sönder hos mig och knappast den sista heller.
Vet inte riktigt vad det beror på heller. Endera är det fel på kontakterna , dålig kvalité´på lamporna eller så har jag någon liten osynlig inneboende som ogillar när det blir för ljust.
Jo jag har provat att byta sort men det fungerar oftast bara ett tag för att senare just det *poff*.
Dessutom gillar jag inte riktigt de här long-life lamporna riktigt heller, för dels så tar det ju lite tid innan de tänder upp men det blir inte alls samma ljus också sägs det att de innehåller fler farliga ämnen än en vanlig.
Såg dock i alla fall tillräckligt för att kunna snöra på mig kängorna men visst blir man less när lamporna går sönder så där stup i ett.
Funderar på att höra med vicevärden om det fortsätter så här för man kan ju inte slösa pengar på att köpa nya hela tiden så fort de gamla går sönder.
Fast det var i alla fall länge sedan jag såg någon silverfisk nu så dosorna verkar fungera men jag ska väl inte säga för mycket antar jag.
Dessutom fick jag en fråga här på bloggen häromdagen som jag tyckte var lite fräck, nämligen hur många besökare jag har här.
Vad spelar det för roll ?
Klart att jag kan önska ibland att fler läste, men jag tappade många på grund av att MSP ändrade i sina regler så man inte får länka till bloggen via deras sida längre. Också skriver jag främst för min egen skull , för att jag tycker det är roligt helt enkelt .Ibland går det ett par dagar mellan inläggen med det är oftast för att jag är upptagen med livet eller funderar över vad jag kan dela med mig av och ibland känner jag kanske inte för att skriva&sitta vid datan eller så men i största mån försöker jag i sådana fall meddela er Bubblare det.

Kommentarer
Postat av: Madeliene - Flickan som kämpar mot sin Socialfobi. ♥

- fin blogg! :)

Svar: man tackar så mkt
None None

2013-02-20 @ 16:26:41
URL: http://sheiscraazy.blogg.se
Postat av: Anonym

Sånt är riktigt jobbigt. Kolla gärna in min blogg!

Svar: Jo om :P nåja fick i alla fall lampan bytt men visst är det jobbigt när de går sönder stup i ett
None None

2013-02-20 @ 18:44:06
Postat av: Maolion

Fin blogg!

Svar: man tackar så mkt
None None

2013-02-20 @ 20:47:49
URL: http://maolions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0