Läget med mig...

Läget blir bättre tror jag åtminstone eller så går det åt det andra hållet för jag känner mig lite slöare än vad jag gjorde igår.
Fast någon feber att tala om har jag ju inte haft än, peppar peppar.
Däremot så biter sig både hostan och snuvan fast fortfarande. Så nu är jag inne på min andra vecka med berget av kuddar i sängen när jag ska sova.Så jag tror jag tänker säga att det är den jobbigaste biten med den här flunsan. Att snuvan endera rinner eller så korkar den igen så totalt att man knappast får luft utan man får lov att andas genom munnen istället.Fy säger jag bara. Den brännande känslan i halsen har i varje fall försvunnit men jag låter fortfararande som en hes kråka när jag pratar så i år får inte den här veckan några toppbetyg alls. Inte så här långt i varje fall.Borde kanske gå och lägga mig och vila igen egentlligen men samtidigt så känner jag att jag vill försöka sitta uppe lite så det får klarna i näsan med.
Också får jag sysselsätta mig med lite saker så jag inte tänker på hur jobbigt det är att vara sjuk helt enkelt.
Fick för mig att prova på att göra en julgranskula tillexempel. Hade inga stora flörtkulor hemma men väl liknande av papp så de var mer hårda men och andra sidan hade jag inte heller några knappnålar att fästa knapparna med så det fick bli att fästa dem med miraklet RX lim istället. Har provat många sorters lim när jag pysslar men inget som är lika bra. Tyvärr är en av nackdelarna att det luktar en hel del men man får arbeta i omgångar eller stå under fläkten om man inte kan ha ett fönster öppet medan.
Hur som helst så blev jag nöjd med den :). Tog ett lite suddigt foto med mobilkameran. Det är defenitivt något jag måste arbeta vidare med. Roligt sätt att göra nytt pynt utan att man lägger ner för mykcet pengar i det utan faktiskt återanvänder saker man ändå har liggandes.För jag har många idéer på vad man skulle kunna dekorera sin julgranskula med.
 
 
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1453458_10151823886551994_901939938_n.jpg
 
 
Nej nu ska jag hälsa på lite hos Maya&Youssef med.
Igår fick de göra en blixtvisit i Kina för att få lite miljöombyte mellan varven när de sover i skift för att kunna ta hand om sina tre flickor.Både Farah och Fay har lärt sig gå på pottan tack och lov men alla tre ska ändå ha lika mycket uppmärksamhet med matning& umgänge så de håller på att lära sig lägga pusslet just nu.
Så här såg det ut när Farah satt och lekte i köket med en dinosaurieleksak häromdagen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0