Howdy

Hejsan på er allihopa.
I helgen har jag inte suttit så mycket framför datorn alls faktiskt.
Mer varit social av mig &pysslat. Kan säga att så här långt är jag verkligen nöjd med mitt lilla hus.Det såg ut som en jorbävning hade drabbat det i början men nuu kanske det börjar arta sig.Fast det återstår fortfarande en del jobb med tapet, golv och såklart möblemang.Fast nu kan man i alla fall ana hur det kommer att se ut :) och det är ett framsteg bara det. Lite jul har de också fått också ska det in med lite glitter också.
Så det är i stort sett min helg. Började på en annan sak också men det kan vi återkomma till sedan när den är klar.
Har sett en del skidåkning på tv med också såklart och Downton Abbey förstås.
Kommer att ha abstinens nu med när säsonen av det tar slut..man vill ju veta hur det ska gå för dem alla.Idag blev det att jag tittade på filmen som gick på kanal fem, Christmas Hope. Hade visserligen sett den förut men jag tycker det är en mysig film med en sorglig men fin historia bakom.
Det finns ju några filmer med jultema som är bra som jag tycker man kan se mer än en gång, Medan du sov med Sanda Bullock är en annan som blivit en av mina personliga favoriter.
Vidare sp stör jag mig på en bugg i Sims 3 så till den milda grad nu. Kubnde inte spara mitt senaste spel. Det är ju kanske ingen egentlig fara eftersom alal familjerna finns kvar men det är lite jobbigt att måsta börja om i ett nytt kvarter. Fast nu ska jag verkligen satsa på att bygga fina hus åt dem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0